Прем’єра кліпу гурту Rockoko “Through the time”

Прем’єра кліпу гурту Rockoko “Through the time”

16 січня прем’єра відео кліпу «Through the time» гурту ROCKOKO.

Саме це відео є другим з трилогії кліпів гурту, а третя частина побачить світ вже весною 2019 року.
Режисером кліпу «Through the time» став Назар Дюбинський та компанія Goodzyk production. Цього разу сюжет далеко неоднозначний.

 

За словами Назара:

«Це історія про нереалізовані можливості. Кожен з нас хоча б раз переживав колись в житті такий момент. Коли ти дуже чогось прагнеш, а тоді, коли, здавалося б, мрія твого життя справджується, щось не дає тобі не те що насолодитися, а й просто протягнути до неї руку.
Так Марко – манекен, людина, яких навіть у нашому місті тисячі. Життя проходить повз нього, але якось у нього появляється мрія, ціль до якої потрібно прагнути. От він і уявляє собі свої ідеальні стосунки з Мартою. Марта – також манекен, яка стоїть у вітрині і чекає, коли з‘явиться мрія всього її життя. І вона з‘являється у вигляді Марка. Правда, тоді, коли вона це усвідомлює, Марку їхні стосунки вжж зовсім не потрібні. Буденне життя стає між ним і Мартою.»

Фотографії з події:

У кліпі також присутні образи музикантів. Саме вони і є відображенням того, що твориться, у підсвідомості кожної людини. Це страхи, непорозуміння, емоції, враження.
Робота над кліпом зайняла два місяці.

Сама зйомка тривала 12 годин поспіль. Головними акторами стали: Марта Троцюк – блогер, та Марко … – актор театру ім. Леся Курбаса.
Учасники гурту ROCKOKO активно долучалися до всього процесу зйомок, а зокрема і до написання сценарію.
Ось що про відео роботу «Through the time» каже, автор композицій, учасник гурту ROCKOKO, Михайло Романишин:

«Історія нашого кліпу – це постійна гра з протиріччями.
У першому відео з трилогії – “Mutual Love” події звичного міста майбутнього нічим не відрізняються від подій сьогодення. У кожного свої турботи і тільки Манекен перебуває осторонь всього. Він беземоційний і ніби неживий, тому що не відчуває любові.

У “Through the time” в Манекена з’являється друга половинка, яка на перший погляд така ж як і він сам. Вона закохується і стає справжньою, живою – повною протилежністю Манекену. Навіть більш живою ніж люди великого міста майбутнього, обтяжені технологічними новинками.

У цій історії манекени є зовсім різними і уособлюють нас (людей), от тільки ми повинні самостійно вирішити якими хочемо бути – “пластмасовими” чи “живими”.
А які емоції та асоціації викличе у вас перегляд кліпу «Through the time»? Думаємо ви зможете відповісти на це питання після перегляду відео.

Більше новин:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Скільки буде: 11 + 11